Få billige briketter i dag

Valg af billige briketter til hjemmetPris og efterspørgsel hænger ofte sammen, og dette gælder også inden for handel med brænde og briketter. Lige nu har vi en temmelig varm November måned, med en gennemsnitlig temperatur på 12 grader, hvilket gør at behovet for opvarmning ikke er så stort som det plejer. Især i de kolde vinter måneder, er der mange som vælger af supplere deres primære varmekilde, som fjernvarme, olie eller gas med træ brændsel til deres brændeovn.
Dette gør at der pludselig kommer et stor ekstra behov for træ, både fra dem som  normalt varmer deres  hjem op med træbriketter, træpiller eller ovntørret træ, men også for de mange som bruger en pejs eller brændeovn for enten at spare på den almindelige varmeregning, for det jo er lidt mere hyggeligt med ild i kaminen, eller fordi deres fjernevarme ikke er kraftig nok til hele hjemmet. I sidste uge var er engelsk artikel kaldet Cheap Wooden Briquettes, som undersøgte hvordan man bedst kunne spare penge på sit brænde, og her kom mængde rabatter ind som det bedste mulighed.

Wooden Pellets from the forest industri

I takt med at efterspørgselen så stiger, stiger prisen som regel også. Da vi som sagt har en temmelig mild November, uden sne eller nattefrost, så er prisen lige nu temmelig lav i forhold til hvad der er normalt. Derfor er prisen på brænde og træbriketter også temmelig lav, så ved at købe nu, frem for at vente til kulden rigtigt sætter ind, kan du faktisk få nogle ret billige briketter lige nu. Der er også en del forhandlere som ligger ind med et noget større lager end de havde forestillet sig, og derfor køre med nogle gode kampagne tilbud på briketter og brænde.

Hvordan spare man bedst penge på sit brænde?

Hvis du vil spare mest muligt på dit brænde, så gælder det jo om at købe så store mængder ind som du har plads til. F.eks. kan man flere hundrede kroner per palle, hvis man køber en større mængde. Nu er det jo langt fra de fleste, som har plads til mere end en eller to paller briketter i haven eller skuret. Står man i den situation og gerne vil have del i de gode mængde rabatter på brænde, men ikke har pladsen til at bestille 10 paller hjem er der stadig håb. Enkelte forhandlere som f.eks. kvalibrænde tilbyder nemlig en service kaldet Nabolevering. Du går blot sammen med et par andre på din vej, og ligger en samlet bestilling. I får så alle leveret jeres del, ved hvert jeres hus og opnår på den måde de gode mængde rabatter.
Om man så vælge at bestille de billige briketter eller luksus brænde er jo så en smagssag. Du kan læse mere om de forskellige muligheder herinde på billig-briketter.dk en hjemmeside med fokus på de forskellige brændetyper, som du finder her

Så hvis man ønsker at få billige briketter, så er det i dag man bør overveje om dette ikke er ved at være tid til at ligge en ordre, frem for at vente til kulde for alvor sætter ind.

Share this post